Varför köpa en klocka med GPS till sina barn?

Klockor har allt fler funktioner och bland annat inbyggd GPS. Med en klocka som har mobil och GPS ger du ditt barn en extra trygghet. Safekid har olika varianter på klockor för barn. Här kan du välja färg och modell som passar ditt barn.

GPS klocka för barn

Att hålla koll på sina barn är inte alltid lätt och fort har den lille krabaten tappat bort sig. Med hjälp av den inbyggda GPS:en i klockan håller du lätt koll på var ditt barn befinner sig. Du kan även sätta upp ett område där barnen får vistas, rör de sig utanför kommer klockan att larma dig som förälder.

Mobiltelefoner tappar barn lätt bort medan en klocka sitter säkrare runt handleden. Du kan även ställa in ett larm i fall barnet skulle tappa klockan. Med ett SMS får du reda på att klockan inte längre sitter på barnets handled.

GPS i klockan för äldre

Det är inte enbart barn som kan känna sig säkrare med GPS i klockan. Även för seniorer, bland annat dementa äldre, är klockan ett bra sätt att hålla koll. Klockan hjälper äldre att känna sig trygga då det är ute. Med hjälp av klockan kan de lätt larma om något händer. Tack vare GPS:en kan de sedan lokaliseras lättare.