Bra lösningar för fysiska butiker

I en butik som har stor omsättning av kunder behöver det gå snabbt och smidigt att ta betalt för att undvika långa köer. Gamla system är ofta långsamma och har tekniska problem lite titt som tätt.

Det finns kassasystem som är smidiga och enkla att använda. De är dessutom molnbaserade så ni behöver inte vara oroliga för att data försvinner. Fördelen med sådana system är att de går att koppla direkt till en mobiltelefon. Det går med andra ord att använda mobilen för att ta betalt av kunder.

Kortterminal och kassa i fickan

Med äldre system behöver du flera olika kortterminaler för att ta betalt av kunderna. Det är något ni slipper med moderna molnbaserade system. Koppla mobiltelefoner till systemet och använd mobilen som både kassa och kortterminal för digitala betalningar. Alla de vanliga betalningsmetoderna såsom kort, Swish, Google- och Apple Pay och klarna fungerar och begränsningarna är få.

Om ni är trötta på ert gamla system och vill ha ett nytt och modernt kassasystem, ta en titt på olika lösningar på nätet. Där hittar ni all den information som ni behöver. Det ska vara enkelt att använda ny teknik i dag och det kan knappast bli enklare än så här.