Olika produkter vid problem med nacken

I dag är nackproblem vanligt vid allt yngre åldrar. Som ett resultat av vårt mer stillasittande arbetsliv och fritid, kan det uppstå problem med nacke, axlar och rygg. Det kan vara muskelspänningar som kan ge upphov till smärtor, huvudvärk och yrsel. De flesta problem som uppstår i muskler eller ligament är övergående och med rätt hjälpmedel kan du undvika att få tillbaks problemen.

Mjuka kragar för att avlasta nacken

Vid nackspärr kan du behöva avlasta nackmuskulaturen med en mjuk halskrage. Huvudet är tungt i förhållande till kroppen och vid det våld som till exempel kan uppstå vid påkörning bakifrån vid bilolycka, kan du få mer eller mindre allvarliga problem med nacken. Du kan klicka dig vidare online för att komma till en butik som säljer skydd och stöd som kan behövas efter till exempel pisksnärtskador.

Avlastande kuddar vid nackbesvär

Det finns olika anatomiska kuddar i olika höjder för att ge extra stöd och avlastning. Kuddarna är tillverkade i mjukt formbart minnesskum, som anpassar sig efter olika individers anatomi.

Olika kuddar för olika sovställningar

Det finns olika kuddar beroende på vilken sovställning du har. Det finns modeller även för de som föredrar att sova på magen. Även dessa kuddar finns i varierande höjd för att ge stöd oavsett vilken kroppsstorlek du har.